Menu

Ajan patinaa Tavastialla

Kirppislöydöt ovat vaan ihan parasta. Katsokaapa tätä, ystäväni Vipen baarilaukkua, ihan mahtava! Se on saatu lahjaksi, alkuperäinen ostopaikka on kuulemma Hki10n second hand -osasto.

Olen itsekin tehnyt juuri Hki10ssä mainioita second hand -löytöjä: punaiset mokkanilkkurini tarvitsisivat ympärilleen ehkä vitriinin, niin suloiset ne ovat, ja suosikkitalvitakkinikin on samasta puljusta. Takki taitaa olla jostakin 60-luvulta peräisin ja on ehdottomasti lämpimämpi kuin mikään muu villakangastakkiyritelmä, joita olen testailut (se mainitsemani Halosesta ostettu villakangasrotsi on esimerkiksi ihan sairaan kylmä!).

Kuvasin Vipen baarilaukun perjantaina Tavastian bäkkärillä, jossa muuten otin mahtavia kuvia (takahuoneissa vaan on usein ”luonnostaan” todella kuvaukselliset fotausolosuhteet), mutta koska tapanani ei ole julkaista kuvia ihmisistä ilman lupaa, jätän nyt kaikki kauniit ja komeat ystäväni pois tästä postauksesta. Saatte nähdä vain jalkoja 🙂

Kun aina kuvaa muita, ei hirveän usein itse ikuistu muiden valkokuvaamana (etenkään oman kameransa) muistikortille. Mutta koska blogin pitäminen on harjaannuttanut minut kuvaamaan itseäni, esittelen oman kirppislöytöni itse otetussa fotossa, joka — vaihteeksi — on yläkulmasta.

Tämä musta villkangashattu on ihan suosikkiasusteeni! Se on vaan niin hauska ja cool. Ja yksinkertainen, ja sopivasti 60´s. Ostin hatun Hoochie Mama Janesta, josta itseasiassa löytyy blogauskin syyskuulta. Indiedays-bileissä hattua luultiin tiaraksi, päähineestä kun erottuu kauempaa vain sen valkoinen koristeosa. Huvittava ajatus, kulkea tiarapanta päässä. Heh.

Edelliseen valokuvauspähkäilyyni liittyen: oma valokuvaaja olisi vaan ihan mahtava juttu. Voisinpa kuljettaa Katjaa mukanani kaikkialle. Lupaan muuten pian vihdoinkin esitellä teille tämän Uuden Mustan parivaljakkoni. Hän on varsin mainio tyyppi!