Menu

Terveisiä Uudesta Mustasta

No niin, nyt osa teistä iloitsee isosti: Uuden Mustan nimi taipuu juurikin näin. Molemmat sanat taipuvat 🙂

Uuden Mustan keskustelualue on lähtenyt hyvin käyntiin ja ilmoituksena kaikille: kuka tahansa voi aloittaa keskustelualueelle uuden keskustelun! Löydät keskustelut Uusi Musta -saitin etusivun vasemmasta reunasta.

Logokilpailumme on käynnissä vielä tämän viikon, joten jos olet graafikko, ja haluat itsellesi ja työllesi hyvän näkyvyyden, osallistu logokisaamme täällä. Älkääkä pliis urputtako Kempparin puolelle siitä, ettei logokisan voittajalle makesta rahaa, sillä asia ei ole minun käsissäni ja ideana on nimenomaan antaa uusille tyypeille näkyvyyttä.

Uusi Musta ei ole vielä valmis ja rakentuu siis vähitellen, mutta Facebook-ryhmässä on jo yli 1000 jäsentä, hienoa ja kiitos! Facebookin kautta saatte muuten kätevästi tietoa blogin uusista jutuista, voit liittyä ryhmään täällä. Ja tietenkin voit tilata meitä myös Blogilistan kautta.

Palataan!