Menu

Uusi Musta

NYT SE ON JULKISTA!!!

… Sori videon loppusäätö, en osaa vielä näköjään stopata uuden kamerani videotoimintoa 🙂 Tässä vielä asia hieman virallisemmassa muodossaan:

YLE JA TARINATALO VERKKOYHTEISTYÖHÖN

YLE ja tuotantoyhtiö Tarinatalo aloittavat yhteistyön verkkopalveluissa. Ensimmäinen yhteinen verkkotuotanto, Uusi Musta käynnistyy tammikuussa.

Palvelu perustuu suositun terveysväittämiä käsittelevän blogaajan Noora Shinglerin Kemikaalicocktail-blogin teemoihin.

Uusi Musta tarjoaa verkossa kiinnostavasti toimitettuja juttuja ja videoita, kokoaa yhteen blogeja ja tarjoaa kontaktipinnan kaikille, joilla on tarve muuttaa elämäntyyliään kestävämpään suuntaan. Uusi Musta kyseenalaistaa naisille suunnattuja terveysväittämiä,
kauneusihanteita ja tabuja ja paljastaa kaupallisuuden näiden taustalta. Uusi Musta aloittaa toimintansa netissä, mutta keväällä sisältöjä laajennetaan myös radioon 15-osaiseksi ohjelmasarjaksi. Käyttäjät osallistuvat voimakkaasti sivuston sisällöntuotantoon.

Nooran tuottajaparina aloittaa digimediassa pitkän uran tehnyt Katja Lahti. Vastaavana tuottajana toimii Tarinatalon toimitusjohtaja Kari Tervo. YLEssä tilaajana toimii Jari Lahti ja Tarinatalon vastinparina Reetta Ranta.

Lisätiedot:
Jari Lahti, YLE, 0405444326
Kari Tervo, Tarinatalo Oy, 0500-456978
www.tarinatalo.fi