Menu

Joulumyyjäisiä

En ole vieläkään saanut aikaiseksi viimeviikonloppuista joulumyyjäis-postausta, ja nyt on jo uusi viikonloppu, uusine myyjäisineen! Olen selkeästi liian hidas, mutta ehkä te nyt kuitenkin kuulette mielummin niistä tulevista kuin menneistä, joten tässä pari vinkkiä viikonloppuun.

Ornamon joulumyyjäiset Design Forumissa kannattaa tsekata ehdottomasti. Myyjäiset ovat käynnissä koko viikonlopun, 5.-6.12 sekä myös 12.-13.12! Lauantaina ovet ovat auki klo 10-18 ja sunnuntaina 12-17. Luulisin, että kortti käy maksuvälineeksi, mutta myyjäisiin kannattaa aina varata mukaan käteistäkin.

Hienoa on se, että Ornamon myyjäiset järjestetään tulevana viikonloppuna myös Joensuussa (Taitokortteli, Koskikatu 1, la klo 10–17 ja su klo 12–17). Rovaniemelle Ornamon myyjäiset saapuvat 12.-13.12. (Mainoa shop, Rovakatu 40, la-su klo 11-16) ja viikon kuluttua tästä, 19.-20.12.2009, ornamoidaan Seinäjoella (Areena, la-su klo 10-17).

Toiset kiinnostavat myyjäiset järjestetään ensi sunnuntaina, eli itsenäisyyspäivänä Vanhalla Ylioppilastalolla: Eettiset joulumarkkinat. Ovet ovat auki klo 10-19.

Psst… Muitakin kiinnostavia myyjäisiä varmasti on, laita siis vinkkisi blogaukseni perään, jos koet, että jokin tärkeä tapahtuma puuttuu!