Menu

Aamun pelastus

Viedessäni tyhjiä mehutölkkejä jätepisteelle tajusin, että Kempparista puuttuu blogaus tämän hetken suosikkiluomutuotteestani: Valion Luomu omenatäysmehu!

En varsinaisesti juo hirveästi mehuja, mutta kesällä löysin Berliinissä paikallisen luomukauppaketjun valikoimista aivan mah-ta-vaa luomuomenamehua, jota join melkein joka aamu, hartaudella suorastaan. Kun lähdimme takaisin Suomeen mietin ihan oikeasti, kuinka monta lasipulloa saisin mukaani, mutta jätin sitten suosiolla mehut Saksaan…

Syksyllä huomasin kuitenkin sattumalta, että Valiokin on tuonut markkinoille luomuomppumehua, ja tätä kamaa onkin kulunut syksyn mittaan taloudessamme vähintään litra viikossa. Käytän omppumehua etenkin smoothieiden teossa, sopii hyvin marjojen ja inkiväärin kanssa, nam!

Itselleni omenamehu on ollut jonkinlainen trauma tarha-ajoilta, sillä päiväkodissa saimme aamuisin näkkäriä ja vedellä laimennettua omppumehua, josta en tykännyt ollenkaan. Mutta eipä vaihtoehtoja juuri ollut, joten join mehuni mukisematta, mutta tarhan jälkeen ei omppumehu oikein ole maistunut — tähän syksyyn saakka!

Nyt olen omppumehufani ja ilmeisesti moni teistäkin on, sillä kyseistä luomumehua saa nykyään jopa lähi-Alepamme. Ja tosiaan, tuote sisältää 100% luomuomenatäysmehua, ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeuttajia. Ei siis turhaa kemikaalischeissea!

Mutta toki muitakin ihania mehuja on! Mikä on oma suosikkisi? Laitapa kommenttiosioon oma suosikkimehusi, niin saadaan omalle suosikilleni verrokkeja!

Psst… Häpypipareista kiinnostuneille tiedoksi: pipareita tekevät Katriina Haikala ja Vilma Metteri, jotka tavoitat osoitteesta: tarahtaneet.ammatATgmail.com.