Menu

Ekoeloa kaupungissa

Osa teistä olikin jo huomannut uusimman Voi Hyvin -lehden jutun Ekoeloa kaupungissa, jossa toimittaja Ainomaija Lehtonen on sukeltanut parin aukeaman verran meikäläisen arkeen.

Juttu on hyvä ja kuvaava: elämäntyylini ei ole mikään projekti, vaan ihan vaan yhden ihmisen elämää. Mietin usein, että kaveripiirissäni on monia muitakin, jotka elelevät samaan tyyliin, en minä siis ole mikään ekojeesus, vaan ihan tavallinen julkisilla liikkuva, kaupungissa asuva, kestokasseja muokkareitten sijaan käyttävä, kirppareilla seikkaileva ja luomua suosiva ihminen. Okei, ehkä ruoka-asioissa ”hippeilen” kavereitani enemmän, mutta muuten olen kyllä melkoisen ekotietoisen kaveriporukan ympäröimä. Se, että olen alkanut kirjoittaa aiheesta blogia on tietenkin toinen juttu.

Kuten jutussa mainittiinkin, kirjoitan blogni lisäksi parhaillaan ensimmäistä kirjaani. Julkaisuajankohtaa en kerro, mutta sen verran vihjaan, että kirja tulee käsittelemään samoja aiheita kuin bloginikin ja se julkaistaan useammalla kielellä. Enempää en uskalla kertoa, etteivät kustantajani tule lankoja pitkin Alppilaan 🙂

Saattaa olla, että tarvitsen vielä teidänkin apuanne kirjan valmiiksi saattamisessa… Katsotaan.

Nyt on pakko tehdä sitä, mihin olen jo suhteellisen tottunut: kirjautua ulos blogista ja avata The Kirja -tiedosto ja aloittaa esikoisteoksen naputtelu tämän päivän osalta — ja illalla on Bellyn keikka, ehkä nähdään siellä? Hyvää viikonloppua kaikille!

Psst… Viikonloppuna Helsingissä on paritkin kiinnostavat joulumarkkinat: ainakin We Got Beefissä ja Ravintola Tornin pihassa kannattaa poiketa!