Menu

30 askelta terveyteen

Moni aloittaa ”uuden elämän” joulupyhien ja vuoden vaihtumisen jälkeen. Itselläni uusi vuosi on alkanut jo monta vuotta putkeen paastolla, mutta niin rankkaa nollausta ei suinkaan pakko tehdä, helpompiakin vaihtoehtoja toki on.

Jos naistenlehtien laihikset ärsyttävät, personal trainer on liian kallista huvia, salilla rehkiminen on jo nähty, ja haluaisit jotakin uutta inspiraatiota ja havainnollisia ohjeita terveellisemmän elämän aloittamiseen, saattaa apua olla esimerkiksi 30-askelta -online-ravintovalmennusohjelmasta.

Numenin pojat ovat rakentaneet 30 kohdan kokonaisuuden, jossa käyttäjä saa päivittäin, kuukauden ajan, sähköpostiinsa uuden vinkin fiksumman elämäntavan omaksumiseen. Tsekkaa esimerkkiteksti suolasta.

Tiedän jo mitä moni teistä ajattelee avatessaan 30-askelta –esittelyvideon, mutta aivan kuten Salli-satulatuolinkin kohdalla, on kyse hyvästä hommasta, jonka markkinoinnissa ei ole turvauduttu kalliiseen mainostoimistoon, vaan itse tekemiseen 🙂

Samuli Perälään (moninkertainen voimailulajien maailmanmestari, nykyään ammattivalmentaja) ja Jaakko Halmetojaan (puhuu esittelyvideolla) tutustuneena tiedän, ettei kyse ole rahanteosta tai huijuutuksesta, vaan halusta jakaa oma innostus muillekin. Ohjelman hintakin puhuu tämän puolesta: isossa maailmassa tällainen ravinto-ohjelma maksaisi melko varmasti kymmenkertaisesti, mutta 30 askelta kustantaa siis 17 euroa. Tämähän voisi olla vaikka joululahjaidea jollekin ystävälle tai sukulaiselle, jolla jo on kaikkea, ja jota haluat vähän avittaa uusien ruokailutottumusten pariin. Aineeton lahja tosiaan!

Lisää hyviä joululahjavinkkejä tulossa — herkullisia sellaisia! Palaan asiaan pian…

Psst… Tiedoksenne myös, että kaikki ensi perjantaihin mennessä Superfoodit.com -sivuston maililistalle liityvät saatte joululahjaksi Superfoodit – Suoraan Ytimeen eBookin ilmaiseksi, näin kertoivat minulle Numenin poitsut!