Menu

Joulumyyjäisissä

Ne teistä, jotka ovat seuraneet blogiani kauan tiedätte, että olen jouluihminen. Piipahdin tänään ekoissa joulumyyjäisissäni tänä vuonna, Coston joulubailuissa Kitchissä. Taas kävi niin, että vaikka etsin lahjoja pääasiassa muille, päädyin lahjomaan itseäni.

Ostin Coston laukun ja hatun (hatusta lisää myöhemmin). Muistatte ehkä, että Costo valmistaa tuotteensa teollisuuden ylijäämäkankaista, ja monet tuotteet ovatkin täysin uniikkeja. Niin myös kassi, jonka ostin.

Laukun molemmilla sivuilla oleva vetoketjullinen tasku on superkätsy: kotiavaimet ja lompakko eivät mitenkään voi eksyä kassin uumeniin. Sisäpuolen taskujakin on juuri tarpeeksi. Ja jotta muistaisin kummassa taskussa pidän avaimia (kahdesta identtisestä taskusta valitsisin kuitenkin aina ensin sen väärän), pujotin toisen taskun vetskariin renkaan ja vanhan avaimen, jonka ansiosta vetoketju on myös helpompi vetää auki.

… Ja kiva bonus on lukko, jolla laukku pysyy hyvin kiinni.

Minulle asusteiden uniikkius on tärkeää, ja siksi suosin mielelläni pikkumerkkejä. Menee yksinkertaisesti fiilis, jos ostaa jotakin persoonallista ja uniikiksi luulemaansa, ja sitten identtinen asia tulee vastaan jonku muu päällä. Koitan itse satsata asioihin, joita ei ole kuin yksi. Juuri tämän takia taitaisin olla huono muotibloggaaja: en millään jaksa inosua asioista, joita riittäisi kaupassa muillekin 🙂 … No tietty joitakin poikkeuksia on, mutta noin karkeasti sanottuna.

Kuvan laukusta kiinnostuneille tiedoksi, että saman mallisia, mutta eri värisiä laukkuja oli myynnissä muutama muukin, ja kiinnostuneille tiedoksi, että Coston joulutarjouskamaa on myynissä myös Fannyn tulevissa joulumyyjäisissä 8.-9.12, Fanniest Xmas Market -tapahtumassa. Fanny sijaitsee siis Koffin puistossa.

Huomenna on luvassa lisää myyjäisiä: TAIKin Mediakeskus Lumeessa jatkuvat tänään alkaneet TOKYOn myyjäiset, joissa suosittelen ehdottomasti käymään! Itse löydän sieltä melkein aina hyviä joululahjaideoita. Viimeksi tosin taisin ostaa vain itselleni lahjuksen, muistatteko Vaadin-koruni? Se on roikkunut kaulassani joka päivä myyjäisistä lähtien. Tärkeä onnenamulettini.

… Ja myös Hki10ssä on huomenna joulumyyjäistouhua klo. 12 lähtien.

Psst… Suununtain Hesarissa on lueteltu myös monia muita joulumyyjäisiä!