Menu

Revanssi

Viimekertaisen Engel-iltaplan kuva oli sen verran epäedustava, että koin velvollisuudekseni kohentaa mielikuvaanne paikan fetapinaattipiiraasta uuden foton myötä. Appelsiinimehu muuten puristetaan itse, tuoreista hedelmistä, täydellistä.

Lohipiirakkakaan ei kuulemma ollut pöllömmän makuinen kokemus. Olen silti itse sitä mieltä, että piiraita paremmalta maistuu anosten loistavasti marinoitu salaatti. Saisinkohan ensi kerralla tilattua pelkän lisukesalaatin? Siten annos olisi luonnollisesti myös terveellisempi.

Erona viimekertaiseen oli hunajamarinoitu porkkana, jota annoksessa oli munakoison tilalla. Hunajaporkkanoita pitääkin koittaa tehdä kotona. Laitan reseptin perästä!

Asiasta toiseen… Tänään vietetään Älä osta mitään -päivää. Tajusin juuri, että minun on aivan pakko hakea kaupasta maalarinteippiä, koska täällä kotona on käynnissä maalausprojekti, josta tulee täys fiasko ilman teippipelastusta. Höh. Saisinkohan teipit velaksi, jos maksaisin vasta huomenna? Tai ilmaiseksi, silloin se ei ole ostmista?

Hyvää puuhaa ÄOM-päivänä on kaappien siivoaminen: ei tarvitse ostaa mitään ja silti saattaa tehdä löytöjä, kuten Nelliinakin blogissaan kirjoittaa. Löytäisinköhän minä kaipaamani maalarinteipin, jos oikein kovasti etsin?

Luonto-Liiton sivuilta löytyy ÄOM-päivään liittyen kilpailu, Miksi ostat? Palkintona on kulttuurielämys. Käykääpä osallistumassa!