Menu

Top 10 ruokablogit

Kempparissa rikotaan melkein joka viikko edellisen viikon kävijämäärä. Keskiviikkoisin uudistuvat Oindex-tilaston mukaan teitä oli viime viikolla enemmän kuin koskaan: reilut 9400 uniikkia lukijaa! Jo edellisessä olisi aihetta juhlaan, mutta ilahduin suuresti myös tästä:

”Medianäkyvyyden kansainvälinen asiantuntija Cision kerää kuukausittain top 10 –listan samaan aihepiiriin keskittyvistä blogeista. Marraskuussa listauksen aiheena olivat ruokaa ja juomaa käsittelevät blogit”.

Katsokaapa mikä on kolmosena:

1. Pastanjauhantaa
2. Kinuskikissa
3. Kemikaalicocktail
4. Voisilmäpeliä
5. Hellapoliisi
6. Kurpitsamoska
7. Chocochili
8. Jensenin kiusaus
9. Aamiainen ruohikolla
10. Liemessä

Lähde: Oy Cision Finland Ab

Joku teistä jo vinkkasi asiasta mainittaneen Iltalehden nettisivuillakin.
Listauksen blogeista suurin osa löytyy myös Kemikaalicocktailin suositusblogien joukosta, noihin muutamaan itselleni uuteen täytyykin tutustua pikapuolin.

Tämä blogaus oli ihan pakko kuvittaa leveimmällä hymyllä, jonka kuva-arkistostani löysin, terveisiä siis Berliiin muotimessuilta vielä kerran (huomaa taustan herra, joka kiinnostuneena vakoilee huivinsovitustani) 😀


… Kaikille teille ensimmäistä kertaa blogissani vieraileville vinkiksi: kaikki reseptini löytyvät täältä ja suurin osa niistä on maidottomia, vehnättömiä, hiivattomia ja sokerittomia. Reseptit ovat kasvis- ja kalapainotteisia ja HERKULLISIA! Kempparissa suositeltu fiksuruoka on suureksi osaksi ekologista ja terveellistä (sushi-postauksiani lukuunottamatta: ilmastonmuutos ei vielä ole niin pitkällä, että Suomessa kasvaisi riisiä). Jos sinulla on kysyttävää Kemikaalicocktailista, voit laittaa mailia osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com.