Menu

E621-juttu Ykkösellä

Aina kun suinkin muistan ja ehdin, vinkkaan teille hyvistä tv-ohjelmista. Ehkä vähän noloa nyt vinkata itse tekemääni sisältöön, tuleehan telkkarista paljon muutakin, mutta vinkkinä nyt kuitenkin, että ensi torstaina, 12.11, Kuningaskuluttajan pääjuttuna nähdään kuukausien työn tulos, tutkittu juttuni natriumglutamaatista.

Olin itse ylllättynyt siitä työmäärästä, joka jutun tekoon upposi, olihan minulla paljon tietoa aiheesta jo entuudestaankin. Sainkin selville asioita, joita en aikaisemmin aineesta tiennyt, ja etenkin siksi odotan innolla teidän kommenttejanne insertistä.


Kuva on E621-insertin kuvauksista: kunpa vaan tietäisitte mitä kaikkea hienojen kuvien aikaansaamiseksi väkerretään!

… Enempää en paljasta, muistakaapa katsoa Natriumglutamaatti huijaa syömään epäterveellisiä ruokia Ykkösellä ensi torstain Kuningaskuluttajassa, klo 19.30.