Menu

Flunssantorjuntaniksivoittaja

Luin aikamoisen tovin lävitse kilpailuvastauksianne, kiitos kaikille flunssantappo- ja -estonikseistä! Pakko myöntää nyt tietämättömyyteni: D-vitamiinilisä flunssanestomuotona on minulle ihan uusi juttu. Suurimmalle osalle teistä se näyttää olevan itsestäänselvyys, kiitos siis minun sivistämisestäni 🙂

Otan D-vitamiinilisää talvella kyllä muutenkin, mutta en ole hoksannut sitä varsinaisena flunssantorjujana, aina sitä oppii uutta, hyvä niin.

Alkuperäinen ideani oli kerrankin valita voittaja vastauksien perusteella (yleensä arvon sokkona voittajan), mutta koska hyviä vastauksia oli niin paljon, arvoin voittajan perinteiseen tapaan ja tällä kertaa onni potkaisi ”Eetun emäntää”. Laitapa emäntä postia osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com niin laitan paketin postiin!

Voisinpa lähettää teille kaikille lahjoja, olette niin upean aktiivisia! Kiitos vastauksista ja vinkeistä, nyt meillä on hieno, yhteinen flunssantorjuntaniksipankki, kiitos siitä!