Menu

Superfood ABC

Sana superfood on nyt kaikkialla, mutta ihmiset tuntuvat silti olevan hieman hämillään siitä, mitä sana oikeastaan tarkoittaa.

Olen viime viikkoina sukeltanut superruoan syövereihin ja ahkeroinut teille superfoodin tietopaketin Olotilaan ja Kuningaskuluttajaan. Illan Kunkussa nähty juttuni on katsottavissa Areenassa, ja se käsittelee lähinnä superfood-sanaa ja ilmiötä pienenä maistiaisena. Olotilassa teitä odottaa syvemmälle tiettyihin ruoka-aineisiin menevä – ehkä vähän liiankin pitkä – postaus. Lukekoot ken jaksaa 🙂

Kuvassa superfood-esimerkkeinä raakasuklaarouhetta, goji-marjoja, inca-marjoja ja kaakaopapuja. Mitä ne oikein ovatkaan? Luepa infopakettini täältä. Niille, jotka eivät jaksa lukea: syö esimerkiksi mustikoita tai mustaherukoita pari desiä päivässä. Niillä pääset superfood-elämän alkuun!

Juttujeni lisäksi löydät superruoka-tietoutta ja kiinnostavaa keskustelua esimerkiksi Luomuttajat– nettisivun foorumeista!