Menu

Rike Feurstein

Muistatte ehkä, kuinka eksyin Herttaisen Hatuntekijän putiikkiin kesäkuun alussa? Berliini on tosiaan hattuihmisen taivas, sillä modisteja on paljon ja ihania päähineitä on vaikka kuinka! Yksi lempparimodisteistani on Mittessä majaa pitävä Rike Feurstein.

Riken putiikki on kuin karkkikauppa, eikö? Hatut ovat mahtavia ja ostin sen yhden, jonka itselleni lupasin, juuri Riken liikkeestä. Itseasiassa kyseessä ei ole hattu, vaan neulottu lippispanta, joka toistaiseksi odottaa hattuhyllyläni viileämpiä säitä. Se ei ole oranssi kuten alapuolen kuvassa, mutta malliltaan juurikin tällainen. Lippispanta kuulostaa joltain 80-luvun keksinnöltä. Samalla kummalliselta ja nörtiltä, mutta 80-luvulla se olisi ollut ehdottomasti juppien hommaa. 2000-luvun versio, ainakin Riken tekemänä, on vaan kaunis, käytännöllinen ja söötti. Ja hauska.

Rikke tekee päähineitä naisille ja miehille ja myrkyttömästi vielä! Esimerkiksi ostamani pääasia on Öko-Tex-sertifioitua villaa, kemikaalivapaata siis. Tuote on lisäksi suunniteltu ja valmistettu Berliinissä. Ei pöllömPää.