Menu

Lauantai-ilta Berliinissä

Jos luet blogaustani lauantaina 5.9., suosittelen sinua kääntämään television Teemalle (mikäli satut omistamaan töllön). Käynnissä on nimittäin Berlin24h – maratondokumentti, ja ohjelma jatkuu huomiseen aamuun, kello kuuteen saakka.

Olen seurannut dokkaria tänään moneen eri otteeseen ja Berliini-ikäväni sen kun pahenee. Koska dokumentti on kuvattu tismalleen samaan aikaan vuosi sitten, voit viettää oman lauantai-iltasi minuutti minuutilta berliiniläisten seurassa. Lauantai-sunnuntai – yönä saatat päästä johonkin Berliinin mahtavista yökerhoista – jos pysyt hereillä! Berliinissä bileet alkavat nimittäin yhden, kahden aikaan…

Kamerani on yhä hajalla, mutta onneksi koneella on vielä paljon kuvamateriaalia, jolla voin viihdyttää teitä, kunnes saan digipokkarini kuntoon (haluan uuden ostamisen sijaan korjauttaa vanhan kamerani, jos se nyt vaan on mahdollista). Alapuolen fotot ovat Berliinin toimistostani.

Ihastuin etenkin Berliinin kotimme kirjahyllyihin, mutta kaipaan myös isoa kirjoituspöytääni. Tuollaisen kun saisi omaankin kotiin! Huomaa kuvassa Confessions of an Ecosinner. Erittäin hyvä kirja! Palaan tähän kunhan saan sen luettua. The Berlin Wall on yhä korkkaamaton. Säästän sitä pahimpaan Berliini-ikävään… Joka taitaa olla käsillä.

Psst… Berlin24h – dokumenttiprojektin kehittäjän ja pääohjaajan, Volker Heisen haastattelun löydät täältä.