Menu

Vinkki, vinkki

Terveisiä Pasilasta! Sähköpostin purkamisen keskeltä vinkki tv-iltaan: tänään kannattaa katsoa Prisma-dokumentti Geenimuunneltu ruoka pelastaa? klo 19-19:52.

”Geenimuuntelun ansiosta ruuan tuotanto kasvaa eikä maailman tarvitse enää kärsiä nälänhädästä. Mutta mitä riskejä gm-ruuan tuottamisessa piilee?” Dokkari on BBCn tuottama.

Ja vielä ruokavinkki! Kempparissa on peräänkuulutettu hyviä salaattiravintoloita Helsingissä. Tänään Siltanen-baarin aurinkoisella terassilla nautittu lohisalaatti oli ERINOMAINEN! Salaatti oli tuoretta, vihannekset herkullisesti marinoitu, katkaravut ja lohi maistuvia ja annos suuri, hinta taisi olla 9,20. Aika suolainen siis Berliinin salaattilounaiden hintoihin verrattuna, mutta Helsingin hintatasoon nähden siedettävä. Sitäpaitsi, hyvät salaattipaikat ovat harvassa. Kun sellaisen löytää, on valmis vähän maksamaankin. Siltanen teki juuri meganopean nousun lempiravintolalistalleni. Hyvä!

Jos siis etsitte terveellistä ruokaa Kallion suunnalta, suunnatkaapa Siltaseen. Salaattivaihtoehtoja on kolme ja niitä voi vakoilla täältä.

Paikasta saa myös aamupalaa, pitänee testata iiisolla kaveriporukalla. Se on parasta – ja erittäin berliiniläistä!

-kuva: Nelonen / Marian blogi

En päässyt itse Siltasen avajaisiin, koska sijaitsin luonnollisesti kesäkuussa toisaalla, mutta tunnelmia ja fotoja Siltasesta voi tsekata vaikkapa Marian blogista.