Menu

Suursyömäri

Kertakäyttöisten piknik-astioiden korvaamisesta kestävämmillä on puhuttu Kempparissa aikaisemminkin. Vielä vappu-piknikillä käytössämme olivat muovipikarit, joita on tiskailtu uudestaan jo useaan otteeseen. Mutta nyt ovat muoviset skumppalasit saaneet vihdoin rinnalleen kestävämmät juoma-astiat, nimittäin nämä Mauerparkista, erään sälälaatikon pohjalta esiin kaivamani alumiinimukit, jotka oletettavasti ovat jostakin 60 – 70 – luvun huitteilta.

Systeemi on yksinkertaisesti nerokas: pinnalta keinonahkainen ja sisältä muovinen kotelo nielaisee sisäänsä neljä herttaista mukia. Näin:


Glumps. Ihan kuin Suursyömäri, eikö? Hieman homoeroottisempi versio vaan, kaikkine nahkoineen ja vetoketjuineen. Huvittavaa. Gay-suursyömäri.

Parasta on, että mukit eivät paina juuri mitään. Helpot, ekologiset ja esteettiset retkimukit. Eivätkä mukien pohjalle jääneet skumppatipat valu laukun pohjalle, vaan kaikki kosteus jää paketin sisään. Kätevää. Kaiken huipuksi, maksoin mukeista ja kotelosta yhteensä euron. Kempparikamaa parhaimmillaan.