Menu

Vastamainoskisa

Luonto-liiton ja Voima-lehden järjestämä vastamainoskisa on jälleen käynnissä. Viime vuoden parhaat kilpailutyöt olivat mielestäni nämä. Myös edellisen vuoden Äidin kanssa keittiössä? on hieno.

”Vastamainokset ovat oikeista mainoksista ideansa saavia parodioita, jotka ilkkuvat mainosmaailmalle perinteisiä mainonnan keinoja käyttämällä. Vastamainokset ottavat kantaa kaupallisen kulttuurin ongelmiin kritisoiden mainosten tuputtamaa maailmankuvaa.

Tänä vuonna kilpailun arvovaltaisina tuomareina toimivat valokuvataiteilija Elina Brotherus, sarjakuvataiteilija Milla Paloniemi, Voima-lehden AD ja valokuvaaja Klaus Welp sekä Luonto-Liiton www-suunnittelija, tutkija Susanna Neiglick.

Kilpailussa on avoin sarja sekä oma sarjansa ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Kilpailutyö voi olla mainosjuliste, -elokuva, -animaatio tai mainosmusiikkia. Parhaille töille on luvassa mainetta, kunniaa ja näkyvyyttä sekä lahjakortteja kulttuuritapahtumiin. Kilpailuaika päättyy 25.10.

Esikarsinnan läpäisseet työt julkaistaan marraskuun aikana netissä, ja myös yleisö pääsee äänestämään niistä suosikkiaan. Kilpailu ratkeaa Älä osta mitään -päivän aattona 26.11.”

Jos sinulla on hyvä idea vastamainokseksi, toteuta se! Kilpailuun voi osallistua täällä.

täällä.