Menu

Superfood-monologi

Blogasin eilen teille Flow-festareilla tapahtuneesta superfood-nörttien kokoontumisesta. Kun puhutaan superfoodeista, ei voi olla mainitsematta Ollia. Olen kertonut hänestä teille aikaisemminkin, Nutrix-Olli, muistanette?

Olli on parantunut MS-taudista (tai saanut sen oireettomaksi) ruoan avulla. Siitä lähtien hän on opiskellut ruokafaktaa ja ravitsemusasioita lähes yötä päivää (välillä hän oikeasti unohtaa nukkua). Ollilla on blogi nimeltä Tarzaniksi 90 päivässä. Suosittelen tutustumaan! Etenkin miehet: kerrankin Kempparissa on kohdennettua asiaa myös teille! Ollin ulosanti saattaa olla skeptisimmille hieman liian ”hippiä” ja toisinaan asiat tuppaavat tulostumaan hieman poukkoilevasti, mutta kuten olen todennut, Osaa Olli asiansa.

Tämä 9 minuutin monologi auton takapenkillä on ihan mahtava. Katsokaapa 🙂

Asiaa kyllä. Kun alat maistella uusia ruokia, tee se varovasti ja kuulostele, mitä kroppasi tykkää. Oma elimistö kertoo yllättävän selkeästi, mikä on hyvää ja mikä ei, kun vaan osaa kuunnella.