Menu

Uudet huumeet

Vietin eilen Flow-sunnuntaita leppoisasti ystävien ja uusien tuttavien kanssa. Nautimme festaritunnelmasta niitä näitä jutellen, kun keskustelu yhtäkkiä sai yllättävän käänteen.

Kuten tiedätte, kannan aina mukanani vararavintoa. Kun laukusta löytyy fiksua evästä, ei tule ostaneeksi nälän kourissa jotain huttua, jonka syömistä myöhemmin katuu. Mukanani on aina joko omena, sesami-patukka, tai – kuten eilen – superfood-sekoitus.
Kaivaessani laukkkuni uumenista kurpitsansiemen-goji-cacao-incanberries – sekoituksen, olin taas kerran varautunut selittämään uusille tutuille, miksi kannan mukanani ”linnunruokaa”. Mutta, mutta… Superfood-pussini nähdessään, kaivoivat kaikki kanssaihmiset – sekunnin sadasosassa -laukuistaan samanlaiset eväät!

Tältä näyttää 2000-luvun trendikkäin huume: luonto.

Ei ole vaikea arvata, mistä keskustelimme seuraavat pari tuntia. Ihan paras juttu oli Timon eväspussukan tarina. Kuvan pussukka nimittäin sisälsi aikaisemmin kunnon arsenaalin särkylääkkeitä. Ei sisällä enää. Lääkkeiden tilalla on nyt superfoodia: siemeniä, marjoja, maca-jauhetta, jne. Timo muisteli eilen, ettei ole tarvinnut särkylääkkeitä vuoteen.

Yläpuolen kuvat näyttävät melkoisen epäilyttäviltä, etenkin Minigrip-pussiin pakattu maca-jauhe. Mutta täysin laillista ainetta se on, ja juuri se tässä parasta onkin: luonto on parasta ”huumetta”. Ja lääkettä.


Lopuksi on vielä todettava, että Marian uudet hiukset nähdessäni aloin heti kaivata omaa vuoden takaista blondiani… Vaalea tukkalaite olisi taas niin ihanaa vaihtelua!


Saadessamme superfood-keskustelut päätökseen, olikin ihanan Lily Allenin vuoro. Olen kuunnellut It´s Not Me It´s You – albumia yllättävän paljon. En olisi aikaisemmin uskonut pitäväni Allenin musiikista, mutta pidän kyllä. Keikan kohokohta oli ehdottomasti mainio Fuck You, jota veisasimme kuorolaulantana pimenevässä elokuisessa illassa. Super.

Psst… Lisää superfood-asiaa on muuten tulossa syksyn mittaan. Myös telkkarissa…

Psst 2… Sama postaus hieman eri kuvakulmasta Marian blogissa!