Menu

Nuorten suunnittelijoiden designia

Huomisesta alkaen kannattaa piipahtaa Lasipalatsin suunnalla, nuorten suunnittelijoiden myyntitapahtuma Designmarketsissa. Tapahtumassa on esillä 39 tuotemerkkiä, jotka pitävät sisällään muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita, koruja, laukkuja, valaisimia, kelloja, astioita, tekstiilituotteita ja taidetta…

”Lasipalatsi Design Markets tuo esille suomalaisia nuoria lupauksia, joiden uniikkeja ja persoonallisia tuotteita myydään pääosin netissä tai muutamissa erikoisliikkeissä. Aukion ison teltan alle on koottu kattavasti eri alojen nuoria osaajia. Tapahtumaan on vapaa pääsy”.
Markkinat ovat käynnissä 5-8.8, käykäähän tsekkaamassa.

Psst… Saan toiset Hasbeensini tänään! Jos itseäsi puukkarit houkuttavat, saa niitä nyt Unkaista alehinnoin. Eivät ne ihan halvat ole vieläkään, mutta kuluneen kesän käyttäjäkokemuksella voin todeta, että popot ovat hyvät jalassa ja kestävää laatua. Puuta, nahkaa ja niittejä ja valmistettu Ruotsissa. Bra.