Menu

Minna

Huomasin Nelliinan blogista, että ekologinen design vaatii taas kerran postauksen! Tällä kertaa asialla on Minna. Brändin on kesän aikana esitellyt niin Olivia, Trendi kuin Hot Nowkin. Sen siitä saa kun on kesän poissa, heti tippuu kyydistä!

Kyseessä on siis suomalainen, Englannissa vaikuttava Minna Hepburn, joka suunnittelee kauniita ja romanttisia vaatteita ekologisista materiaaleista.

Minnan vaatteet valmistetaan Lontoossa ja tuotannossa käytetään niin kierrätysmateriaaleja kuin paikallisesti tuotettuja kankaitakin. Pitsiä ja tweediä tulee Skotlannista, orgaanista villaa saadaan Walesista ja Minnan vaatteissa käytetään ainoastaan reilun kaupan silkkiä.
Suurin osa vaatteista edustaa minulle ehkä aavistuksen liian hörsyistä linjaa, mutta kuvan vintage-kankaista taiottu ruusumekko on kyllä aivan super! Hurmaava.
Nelliina kiteytti muuten ekomuodin käyttämisen hienosti: ”Ihanaa kun ekologiset vaatteet alkavat vihdosta viimein näyttääkin upealta, minä en ainakaan halua ekomekkoni kiljuvan jokaiselle vastaantulijalle EKOLOGINEN, riittää että itse tiedän mitä ylläni kannan”. Hyvin sanottu. That´s the point. Minnan mallisto oli muuten viime vuonna näytillä Lontoon muotiviikolla ja tänä vuonna on luvassa revanssi. Lisäksi Minna on huomattu jopa Ellessä ja Voguessakin, huippua.

Ja tosiaan, Minnaa(kin) saa The Green Dressistä, jossa kuulemani mukaan on vielä ALE!