Menu

Krapula-cocktail

Blenderin hankkimisesta lähtien olen änkenyt ties mitä asioita tehosekoittimeeni. Toisinaan lopputulos on ollut aivan järkyttävä, mutta yleensä smoothieni maistuvat herkulliselta. Se tietenkin johtuu siitä, että pimppaan cocktailia niin kauan, että maku on kohdallaan. Mitä enemmän treenaa, sitä nopeammin herkkusmoothie syntyy. Maltti on valttia!

Kuvan Morgen danach – smoothie, eli krapulajuoma, ei ole omaa tekoani, vaan Berliinin Prenzlauerbergissä sijaitsevan erinomaisen Fruchtbar – mehubaarin. Jos olet matkalla Berliiniin, muista ehdottomasti käydä tässä ihanassa kahvilassa! Palataan mehubaariin myöhemmin, omassa blogauksessaan.

Kuvan juoma on siis suunniteltu krpulaiselle bilettäjälle, ja täytyy sanoa, että vihannes-hedelmä – combo on täydellinen! Smoothie oli valmistettu seuraavista raaka-aineista: omena, punajuuri, selleri, porkkana ja sitruuna. Ei ehkä kuulosta hirveän hyvältä, mutta maku oli kuin suoraan smoothietaivaasta!


Jotta onnistuu saamaan aikaiseksi täydellisen krapulajuoman Fruchtbarin tapaan, täytyy tietenkin tietää kuinka paljon mitäkin laitetaan, raaka-aineiden suhde toisiinsa siis. Lisäksi keittiöstä pitäisi löytyä superblenderi, jolla saa aikaiseksi pehmeitä, vatsaa hyväileviä juomia. Oma blenderini on aloittelijamallia, seuraavaksi ostoslistallani on ehkä tällainen. Pitää vielä tehdä hinta- ja laatuvertailua – ja säästää rahaa!

Morgen danach tuli muuten testattua juurikin oikeassa olotilassa: edellisen illan baarikierros päättyi kuudelta aamulla (eikä baari todellakaan sulkenut silloin!). Kandee yrittää päästä Rodeoon, jos halajaa bilettämään vanhan postitalon hulppeisiin puitteisiin. Hieno paikka. Sisään mennään takapihan verkkoaidassa olevan oviaukon kautta, ohi äijän, joka vahtii sisäänkäyntiä oikein koiran kanssa… Kannattaa opetella muutama hyvä voitelulause saksaksi.