Menu

Ajan patinaa

Hehkutin teille jossakin vaiheessa heinäkuuta, kuinka tein Berliinin Arkonaplatzin kirpparilta todellisen löydön. Tässä se on. Se maksoi euron! Itseasiassa kuvassa on kaksi nahkaranneketta päällekkäin, ehkä käytän niitä näinkin. Erityisen ihastunut olen kuitenkin päällimmäiseen, vanhaan, vanhaan rannekkeeseen. Tällaista ajan patinaa ei kaupasta saa.

…Tai no, ehkä saa, parilla sadalla eurolla. Mutta miksi maksaa niin paljon, kun löydön voi tehdä yhdellä ainoalla eurolla?

Alemman nahkarannekkeen löysin – jälleen kerran – perinteisellä menetelmällä: käsi epämääräistä rompetta täynnä olevan laatikon pohjalle, hamuilua, johonkin tarttumista, ja avot!

Kaikki kuvan asusteet ovat kirpparilta, ja maksoin niistä yhteensä 8 euroa, ihan kohtuullista. Kirjaimet olivat koruja tyyriimpiä, niistä pulitin 20 euroa. Mutta kyllä ne olivat sen arvoiset, eivätkö? Saa nähdä mihin ne vielä päätyvätkään…