Menu

Halpaa luonnonkosmetiikkaa

Olen pihi ja suosin luonnonkosmetiikassa(kin) mielelläni halvimpia, hyviksi havaitsemiani vaihtoehtoja. Tässä siis halpa kempparivinkki! Jos satut olemaan matkalla Saksaan, piipahdapa Rossmann-ketjun liikkeessä ja osta Alterran ihorasvaa. Tuote on BDIH-sertifioitu ja maksaa muistaakseni kolme euroa.


Alterra-merkillä on myös laaja kasvo-kosmetiikkasarja, kaikkea pesuaineista öljyihin ja kuorintaan, ja kaikkien tuotteiden hinta on maksimissaan suunnilleen viiden euron kieppeillä. Hämmentävää hinnoittelua.

Joku teistä kysyi vastikään minulta, mitä mielestäni erityisesti kannattaa hamstrata Berliinistä mukaansa. Vastaus: ihorasvaa, suihkusaippuaa, shampoota (ja hoitoainetta), sekä kasvoille tarkoitettuja pesuaineita, rasvoja ja naamioita. Hinta saattaa olla alle puolet siitä, mitä Suomessa.
Mutta: kannattaa muistaa, että mikään edellämainituista ei kelpaa lentokoneen käsimatkatavaroihin. Sanoo nainen, joka hiukan vastahakoisesti heitti oman Alterransa lentokentän roskikseen…