Menu

Luomukosmetiikkaa lähikaupasta

Kun parin viikon lomareissun sijaan on ei-kotona kahden kuukauden ajan, tarvitsee uudesta kotikaupungista ostaa asioita, joita ilman reissussa normaalisti kärvistelisi. Esimerkiksi silmämeikinpoistoaine. Kotona kaapissa on Whole Foodsista ostettu, muistaakseni No tears-merkkinen luonnonkosmetiikkatökötti kyseistä toimenpidettä varten. Tosin, käytän ripsaria ehkä kerran viikossa, puteli onkin kestänyt reilu pari vuotta, eikä loppua näy.

Jostain aivojeni sopukoista pomppasi kuitenkin tämä: ilman silmämeikinpoistoainetta – hippikosmetiikkaa tai ei – pärjää hyvin, sillä oliiviöljy hoitaa homman mainiosti!

Tiia Vanhatapio vinkkasi asiasta minulle aikoinaan, kun pähkimme, kuinka kirkkaan punaisen huulipunan saa huulilta parhaiten irti. Oliiviöljy poistaa tehokkaasti sekä silmä- että huulimeikin. Ja oliiviöljyn saa suomestakin luomuna. Tämä tekee oliiviöljystä luomukosmetiikkaa, jota saat lähikaupasta. Kätevää 🙂

Psst… Ei ole pakko käyttää oliivia: luomu-kookosöljy ja kotimainen rypsiöljy hoitavat homman yhtä hyvin! Ja homma toimii myös piilolinssien käyttäjälle, kunhan muistaa ottaa piilarit pois ensin!!!