Menu

Puurobaari

Olen jo kertonut teille lettubaarista. Tänään aamu alkoi puurobaarilla!


No joo, asia ei oikeasti ole niin kovin ihmeellinen. Siskoni on kylässä, eikä hän tykkää tavasta jolla pimppaan puuroni. Niinpä minua kiellettiin heittämästä ”rämmäleitä” puuron sekaan. Sen sijaan laitoin mansikat, herukat, banaanin, rusinat, siemenet sekä hunajan ”pimppausrinkiin”, joista kukin sai tuunailla oman annoksensa. Kätevää ja kauniin näköistäkin.


Olen muuten alkanut tehdä puuroni tavallisten kaurahiutaleiden sijaan suuremmista kaurahiutaleista. Apua, auttakaa, mitä sanaa näistä isommista kaurahiutaleista tulisi käyttää?! Kauraleseet ovat sitä hienon hienoa kamaa, mutta mitä nämä isommat hiutaleet ovat? No, ehkä vaan isompia hiutaleita… Puuron koostumus on suurirakeisempi ja sitä on kivempi pureskella. Suosittelen kokeilemaan!

Psst… Olotilasta löytyy taas uusi blogaus!