Menu

Luomukysely ja kultabaskeri

Hienoa, jo yli 900 teistä on äänestänyt sivun oikean laidan luomutuote-kyselyssä, kiitos aktiivisuudesta! Annan kyselyn olla vielä paikoillaan, jos vaikka saisimme 1000 ääntä rikki. Olen ajatellut aloittaa erilaisten kyselyjen säännöllisen postaamisen ja tulokset toimitan sinne minne kuuluu: esmierkiksi nämä luomutuote-kyselyn tulokset toimitan suomalaisille kauppaketjuille, katsotaan miten niihin reagoidaan, jos nyt reagoidaan…

Olen postaamassa teille kosmetiikka-asiaa heti kun vaan ehdin. Muun muassa hoitoaineasiaa luvassa (olen löytänyt pari mainiota!) sekä kiinnostava – minulle uusi – kasvojenhoitosarja (BDIH-sertifioitu). Juttujen kanssa mennee kuitenkin ensi viikkoon, sillä Berlin Fashion Week jatkuu sunnuntaihin saaakka ja Olotilakin työllistää minua vielä tämän viikon, älkää siis hermostuko, kun kommentteihinne vastailu kestää!

Muotiin liittyen, muistatteko Mauerparkin-kirpputorilta ostamani kultabaskerin? Se on ihan mahtava! Muotiviikkojen seikkailuihin osallistuminen ei edellytä juurikaan muuta kuin sen.


… Ja tietty jotain mustaa ja punaista, niin kuin aina!

Psst… Katumuotinäytös-postaus tulossa Olotilaan, kerron sitten!