Menu

Badeschiff

Nyt ulkona tuulee ja satelee, mutta Berliinissä on ollut onneksi myös ihania hellepäiviä. Niitä kelpaa viettää vaikkapa Badeschiffillä.

– kuva täältä

Berliini sijaitsee sisämaassa, eikä uimarantoja liiemmin löydy, mutta sen sijaan kaupungissa on paljon tekobiitsejä! Badeschiff on tekohiekkarannoista paras: uima-allas sijaitsee keskellä jokea, musiikkii soi ja baaritiskiltä saa juomia ja jäätelöä – joita voi nauttia aurinkotuoleissa tai hiekalle sijoitetuissa sängyissä loikoillen! Hauskaa, rentoa ja hyvin berliiniläistä: paikka sijaitsee vanhan tehtaan edustalla ja paikan löytääkseen on osattava puikkelehtia vanhojen tiilirakennusten lomasta ”rannalle”.

Sisäänpääsy maksaa kolme euroa, eikä omia juomia saa tuoda mukanaan (tosin monet näyttävät tekevän niin silti), mutta eväitä saa olla! Vesimeloni siis kainaloon ja kylpylaivaan heti, kun hellepäivä yllättää. Tässä pari räpsyä paikasta ilta-auringon valossa.


Badeschiff ei ole vain kesäpäivien ja -iltojen chillauspaikka, se on auki talvellakin. Silloin alue saa päälleen katoksen ja näyttää tältä:

-kuva täältä

Kylpylaivassa köllimisen jälkeen voi jatkaa iltaa ihan vieressä: Badeschiffin kupeesta löytyy yksi kaupungin parhaista baareista, mutta siitä lisää myöhemmin!