Menu

Ekoa Seba mediä

Bongasin paikallisesta ekokaupasta tuotteita, joita Suomessakin myydään: Seba medin pesuaineita. Mutta ne ovat Öko-Test – hyväksyttyjä! Suomessa nämä tuotteet ovat ihan tavallisia pesuaineita, ainakin minun tietääkseni. Tiedättekö te paremmin? Myydäänkö Seba medin ekotuotteita Suomessa?

Hiukan aihetta liipaten: en olekaan tainnut mainita, että bongasin vuosi sitten Nykissä Whole Foodsista suomalaisia Pandan lakuja, joita myytiin siellä luomuina. Ihan hassua, että kotimainen Panda tekee jenkkeihin luomukamaa, mutta Suomessa Panda myy vaan tavallista lakua. Hyvä esimerkki siitä, kuinka Suomessa luomun ei kuvitella kannattavan. Eihän se voi kannattaa, jos sitä ei myydä?!  Jos joku teistä on bongannut kaupasta luomu-Pandaa, vinkatkaapa missä!
… Tosin, onkohan Panda(kaan) enää suomalainen? Tämä blogaus taisi nyt sisältää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia 🙂