Menu

Tutkimusmatkailija

Sori kun en ole ehtinyt vastailemaan kysymyksiin, mutta olen katsokaas ollut tutkimusmatkoilla ja joudun itseasiassa nyt taas tältä istumalta lähtemään seuraavaan seikkailuun (okei, ruokakauppaan), mutta myöhemmin illalla on tulossa kirppareista kiinnostuneille kiinnostava päiväkirjamerkintä YLEn Olotilaan!

Ilahduin huomatessani, että 12-syytä – juttusarjani on nostettu YLEn etusivulle. Samassa on myös Elävä arkisto – nosto, Raunioiden Berliini, jossa aiheena Berliini 50-luvulla. Kaupungista kiinnostuneille siis vinkiksi…


Pakko esitellä tyyppi, joka nykyään seikkailee mukanani: Herra Pöllö. Hän odotti minua erään korukaupan tiskillä ja halusi ehdottomasti mukaani, joten tässä sitä nyt tehdään seikkailureissuja yhdessä. Herra Pöllö on erittäin kriittinen ja utelias, tykkään hänestä aika paljon. Tschüss!