Menu

Pähkinöitä poskeen

Vasta valmistuneen, kahdeksan vuotta kestäneen tutkimuksen mukaan pähkinät eivät lihota. Kempparissakin on aina kannustettu napsimaan kuivattuja hedelmiä ja pähkinäsekoituksia karkin sijaan, ja muistutan siitä taas. Mutta ei kokonaista pussia kuivattuja hedelmiä kerralla, se on vatsalle vähän liian stydi annos!

Minusta on outo ajatus vieroksua pähkinöitä niiden rasvan takia. Pähkinäiden rasva on hyvää rasvaa, ihan niin kuin avocadossa ja lohessakin! Syökää siis huoletta. Ei tietenkään kiloa päivässä, mutta monta kertaa viikossa. Tiedättekö, että minä en ikinä syynää tuotteiden rasvamääriä tai kaloreita. Pyrin vaan ostamaan niin tuoretta ja vähän käsiteltyä kuin mahdollista, that´s it.

Vetelen pähkinöitä ja siemeniä päivittäin: cashewt, mantelit, saksanpähkinät, auringonkukan- ja kurpitsansiemenet – ne sopivat kaikki niin mysliin, hedelmäsalaattiin, vihannessalaattiin kuin puuron päällekin. Suosittelen! Ja bonuksena näköjään laihtuu 🙂