Menu

Tuoretta mielikuvaa tuubissa

Isoilla kauneusbrändeillä alkaa olla ekopaineita. BIC valmistaa sheivereitä biohajoavasta muovista, Biotherm lanseerasi Ecocert-sertifioidun dödön (jota testaan ja josta postaan kesällä!) ja nyt Lancomen Juicy Tubesit ovat P.U.R.E. (Premium Unique Raw Elements).

Huhuu, kuulostaapas hienolta… Juicy Tubesit ovat olleet kaukana jostain, jota itse haluaisin laittaa huulilleni, sillä muutaman kerran joskus pari vuotta sitten kokeilleena ärsyynnyin tuotteiden tahmeudesta ja silikonisesta fiiliksestä. Ne maistuivat sitäpaitsi kamalalle! Kuin söisi muovia. Keksin aika monta parempaa huulilleni laitettavaa asiaa kuin Juicy Tubesit. No mutta, täytyy myöntää, että Lancome yrittää tosissaan.

Uudet P.U.R.E. – tuubit on makeutettu 100% luonnon makuaineilla, eivätkä ne eivät sisällä säilöntäaineita. Tilalla on käytetty esimerkiksi shea-voita ja ekologisia öljyjä. Jopa pakkaukset ovat FSC-sertifioituja.

INCI-lista kiinnostaisi kovasti, pitää syynätä se läpi heti kun saan mahdollisuuden. Kyse ei siis tietenkään ole luomutuotteesta tai luonnonkosmetiikasta, mutta askel parempaan suuntaan – ehkä tämä on sitä.