Menu

Puukkareille uusi omistaja!

Mahtava määrä arvontaan osallistujia! Tiesitte kaikki oikean vastauksen: välttelen erityisesti natriumglutamaattia (E621).

Vaikka haluaisinkin antaa kengät teille kaikille, on voittajia vain yksi. Kengät saa henkilö nimimerkin Sikuril takana! Onnea oikein paljon, laitapa osoitteesi minulle osoitteeseen kemikaalicocktail@gmail.com, niin laitan popot heti huomenna postiin.Kiitos vielä kaikille osallistujille! Nyt jatkan elämän pakkaamista matkalaukkuihin, yritän jollain ihmeen tavalla päättää, mitä otan mukaan kahden kuukauden reissulle. Ei helppoa!

Berliinistä puheen ollen: ensi viikolla alkaa 12-osainen Berliinin videopäiväkirjani, jossa kerron teille tuon inspiroivan kaupungin nautinnoista. Luvassa siis Berliiniä ja meikäläistä livenä, saa nähdä kadunko tätä vielä… Päiväkirja tulee sijaitsemaan YLE Olotilan sivuilla, informoin sitten!