Menu

Suosi ekoa

Suomen ekopiireissä on uusi tulokas. Vastikään avattu Suosi ekoa.fi on sivusto, jolle on koottu tietoa ekologisista tuotteista ja palveluista. Sivustolla on listattu asioita otsikoilla: kirpputorit, lapset, kahvilat ja ravintolat, matkailu, kaupat, kauneushoitolat, vaatteet ja muoti sekä luonnonkosmetiikka. Lisäksi sivustolla toimii oma kirpputori, myös tavaranvaihto on mahdollista:

”Täällä voit laittaa kiertoon tai antaa lainaksi sinulle tarpeettomia tavaroita, esimerkiksi vanhoja hyväkuntoisia vaatteita tai urheiluvälineitä – ja hankkia tilalle jotakin tarpeellista. Henkilökohtaisen ilmoituksen jättäminen Osta–Myy–Vaihda–Anna–Lainaa–Vuokraa -kirpputorille ei edellytä rekisteröitymistä, mutta silloin sinun tulee jättää ilmoitukseen yhteystietosi, vähintään sähköpostiosoitteesi. Ilmoitusten selaamiseen sinun ei myöskään tarvitse rekisteröityä”.

-lähde: Suosiekoa.fi

Odotan kiinnostuneena sivuston kehittymistä. Ilahduttavaa, että yhteen paikkaan pyritään kokoamaan eri alojen ekologisia toimijoita näin kattavasti. Se helpottaa kuluttajien arkea huomattavasti. Esimerkillistä!