Menu

DIY Berlin

Olen tehnyt Berliinissä ihan huimia kirppislöytöjä. Lähes kaikki on ollut valmista päälle ja käyttöön sellaisenaan. Tuunailun makuun olen päässyt vaan Humanasta ostanmieni farkkujen kohdalla, joista leikkasin lahkeet hemmettiin.


Halpa ja ekologinen kesävaatevinkki: kirppisfarkuista tuunatut shortsit. Tai ehkä omasta vaatekaapistasi löytyy pari vanhoja housuja, joita et enää käytä? Mutta muista: pillifarkuista ei voi tehdä shortseja. Toki voi kokeilla, mutta lopputulos on suhteellisen ahdistava. Shortisien kandee olla tarpeeksi löysät.

Jos en olisi reissussa ja kaapista löytyisi neuloja, lankaa ja ompelukone, olisin shoppaillut kirpputoreilta huomattavasti enemmän ja tuunaillut kaikenlaista. Mutta olen pitänyt itseni aisoissa, muut hoitakoot DIY-asiat puolestani. Katsokaapa tätä!

… Wohou! Enemmän tietoa – ja kuvia – kenkäprojektin lopputuloksesta löydät Garbage Dress – blogista. Zana pitää päämajaansa täällä Berliinissä, niin kuin myös moni muu kiinnostava muotibloggaaja. Jokisen Liisalle: terveiset Katjalta!