Menu

Lasipalatsin Maatilatori

Vaikka olenkin itse Berliinissä, on pakko laittaa teille Helsinki-vinkki keitaasta nimeltä Eat&Joy Maatilatori.

”Eat&Joy Maatilatori keskittyy pohjoisiin, sesongin huippumakuihin ja mahdollisimman prosessoimattomaan täysruokaan – lähi- ja luomutuotantoon. Tarjolla on noin 100 eri tuottajalta tuore-, kuiva-, savu-, säilyke-, pakaste- ja mm. vakuumiin pakattuja ruokatuotteita: kyyttö-metsälehmän, suomenlampaan, villiporon, viljapossun ja rotupuhtaan villisian lihaa, kukonpoikia, Inarinjärven ja Saimaan kaloja, mätejä ja savustettuja erikoisuuksia, luomu- ja villivihanneksia ja -yrttejä, alkuperäisjuureslajikkeita, marjahilloja, sieniä, pienjuustoloiden erikoisjuustoja, kirnuluomuvoita, erikoisjogurtteja, pienpanimoiden siidereitä sekä maistelu- ja erikoisoluita, luomutäysvilja- ja -ruisleipiä, luomujauhoja, luomumyslejä sekä mm. luomujäätelöä, -makeisia ja artesaanisuklaita. Myös huippukokkien kuratoimia suositustuotteita ja reseptiikkaa”.

-lähde: Lasipalatsi.fi

Kiinnostavaa! Toimittajakollega kertoi, että avajaispäivänä paikassa oli jopa jonoa, toivotaan että suosiota riittää vastakin. Tykkään paikan sloganista: ”Puhdas ruoka kuuluu perusoikeuksiin. No nasties!”

Etenkin siiderin ja oluen ystäviä saattaa kiinnostaa kyseinen paikka, sillä myymälässä on oma juomaosasto, jossa tarjolla on pienpanimoiden ja tilaviiniyritysten oluita ja siidereitä (sekä virvoitusjuomia). Oluita valikoimassa on 17 erilaista ja siidereitä 5. Maatilatori haluaa tarjota ensisijaisesti sellaisia juomia, joita ei ihan joka marketista saa. Jos joisin siideriä tai olutta, testaisin. Lisää tietoa aiheesta täällä.

Psst… Pasi sai yli 4000 ääntä, mutta EU-parlamenttiin lähtee tehokaksikko Hassi-Hautala. Hyvä Vihreät!