Menu

Harmaa ja musta kaula-asia

Kävin juuri täyttämässä kauppakassini Euroopan suurimmassa luomumarketissa. Hämmentävää, että voi valita saman kokoisesta valikoimasta kuin suomalaisessa perusmarketissa, mutta kaikki on luomua. Lisää postauksia Biomarktista tulossa!

Berliinissä on tänään kenkku sää: välillä on kylmä kevätmeininki ja välillä taas kesähelle. Jouduin ensitöikeni ostamaan kunnon kaulahuivin, koska pakkasin Suomessa mukaan vain muutaman ohuen kaulan ympäri kiedottavan asian. Osuin sattumalta kauppaan, jossa myytiin paikallisia – vähän rumia – käsitöitä. Menin putiikkiin lähinnä lämmittelemään, mutta löysinkin sattumalta ihan mahtavan huivin, jonka saa käännettyä ylösaöaisin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siis tuubi, jonka toinen puoli on harmaa ja toinen musta. Tällaisen voi käsityöihminen helposti tehdä itsekin.

Harmaa…

… Ja musta!
Homman voi pukea ylleen helposti myös kaulurin tapaan, kun vaan työntää pään koko tuubin lävitse, tosin se näyttää näin kesäkuussa hiukan liioitellulta. Mutta lämmin pitää ihmisellä olla, on sitten kesäkuu tai tammikuu, joten tällä mennään nyt ainakin tänään. Mukava asia on myös se, että kaulahuivi on paikallista käsityötä ja materiaali on 100% villaa. Ekoa ja reilua siis.

Psst… Ostin myös itselleni entuudestaan tuntemattoman tuotteen: Logonan Peeling Creme sensitivin, jonka toimivuutta testaan heti tänään. Myyjä sanoi sen olevan Biomarktin paras kuorintavaihtoehto herkälle iholle, katsotaan onko näin.