Menu

Berlin by Bike

Berliiniä kannattaa ehdottomasti tutkailla pyörän selästä! Sain oman fillarini lainaan tutuilta, aika suloinen ja huvittava, eikö? Hommasin siihen heti korin, olkalaukun kanssa on ihan mahdotonta fillaroida. Tämän näköisellä kalustolla minä ja Herra Pöllö (ja tietty S, jolla on oma, vähän isompi fillari…) tutkimme kaupunkia.


Aiheesta toiseen… Joku teistä suositteli minulle joogan ja muiden lajien kokeilua täällä, etenkin hintojen takia. Ja tosiaan, löysin paikan, jossa saa kokeilla hot joogaa 10 päivän ajan, 10 eurolla! Löysin myös sushiravintolan, jossa lounasaikaan saa kaksi annosta yhden hinnalla. Eli jos tilaa 10 palan satsin, saan tuplamäärän sushia samalla hinnalla, ihan hullu paikka tämä Berliini.

Yritän vastailla illalla kommentteihinne, joita on ihan hillittömästi! Nyt astangaan ja aurinkoon.

Psst…The Greendressin kesäale on kuulemma alkanut. Alessa mm. Bllack Noir Kevät/kesä 2009, Del Forten farkut, vintagea jne… Menkää mun puolesta tsekkaamaan!