Menu

Rokkitähden selviytymisaamiainen

Skumppa, munkit, perunasalaatti ja luomunakit maistuivat vielä eilen ihan kivalta, mutta tänä aamuna oli pakko palata takaisin ruotuun. Käytin eilisen piknik-salaatin jämät hyödyksi ja laitoin sekaan tuoretta ananasta. Päälle soijajogurttia, hunajaa, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä, goji-marjoja ja raakasuklaahippuja.


Maku on aika päräyttävä!! Kylkeen vihreää teetä sekä Aloe vera-mehua ja elämä on taas voiton puolella…

Ihan pakko vinkata, että jos haluat kokea jotain uskomattoman hauskaa, hankkiudu ystävinesi johonkin pelaamaan Pleikkarin Rock Band – peliä! Singstar ja muut jäävät kauas, kauas taakse, kun pääsee sisälle Rock Bandin ideaan: yksi pelaaja istutetaan sähkörumpupädin ääreen, toinen tarttuu skebaan ja kolmas laulaa. Esimerkiksi kitarassa ei ole kieliä, ainoastaan eri värisiä painikkeita, joita kuuluu painella screenillä vilistävän biisin esimerkin mukaisesti. Soittimia ei siis tarvitse oikeasti osata hallita! En muista koska olisin viimeksi nauranut niin kuin viime yönä ystäväni Stubun kitara-aktin aikana. S veti myös aika kovan biisikimaran ja allekirjoittanut pääsi pitkästä aikaa laulamaan muun muassa tätä:

(Jetin oikeaa musiikkivideota ei löytynyt You Tubesta, joten siksi tämä jonkun vääntämä kollaasiversio). Neljän tunnin (!) moshauksen jäljiltä on fiilis, johon voin saada apua vaan yhdestä paikasta: thaihierontaa. Nyt.