Menu

Vappusnäkkivinkkejä

Veikkaan monen teistä(kin) suuntaavan huomenna piknikille. Jos kaipaat ideoita siihen, mitä vappupiknikille voisi ottaa evääksi, tsekkaapa vuoden takaiset piknik-vinkkini. Postauksessa myös ystäväni Sarrin ja Tiitun lempireseptejä, suosittelen kokeilemaan!

Kempparin resepti-osiosta löytyy edellisten lisäksi toki muitakin vappusnäkkivinkkejä, esimerkiksi pesto-mozzarellaneliöt. Ne tosin eivät ole mitään kevyttä ruokaa, mutta ei kai aina tarvitse olla niin hikipinko? Allekirjoittanut ei illalla ainakaan pinkoile, sillä veikkaan ystäväni Iisan taikoneen vierailleen suklaakakkua… (Ja jos Iisa et oo niin nyt sun on pakko 🙂

Arvatkaa muuten mitä minä haluaisin mukaan huomiselle piknikille?


Voisin elää lohinigireillä! Taidan raa´an kalan sijaan kuitenkin pakata kylmälaukkuun äiskän perunasalaattia, jotain kasvisgrillattavaa, juuressipsejä ja luomuskumppaa. Tänään on illalla luvassa vapputanssit ja siskokin tulee kylään. Onpas kivaa!