Menu

Ekoa retroa

Taas lukijavinkki! Retrokankaista innostuville kotimainen Ilomieli ekodesign on napakymppi. Valikoimassa on hameita, laukkuja, vöitä, lätsiä, mekkoja, pussukoita…


”Kaikki tuotteemme valmistetaan kierrätys- ja jo olemassa olevista materiaaleista. Maailma on täynnä kankaita, joiden elinkaarta voimme jatkaa vaatteena tai asusteena. Osaltaan toimintamme siis ehkäisee jätteen syntyä. Ompelutarvikkeiden valinnassa, kun kierrätysmateriaalia ei ole saatavilla, suosimme paikallisia yrityksiä”.

– Ilomieli design Ympäristöperiaatteet

Kuten eilen mainittu Costo, myös Ilomieli kierrättää materiaaleja. Itse en kauheasti lämpene näille tuotteille, maku ei vaan kolahda yhteen retrokaman kanssa, mutta uskon, että moni teistä innostuu. Tosin, kuvan hatusta tykkään paljonkin! Tsekkaa Ilomieli designin Nettipuoti.