Menu

London calling

Sen lisäksi, että tuleva Berliinin matka teettää tiukkoja deadlineja ja kiirusta, olen ennen Berliiniä viikon poissa kuvioista. Lähden nimittäin tänään Englantiin. Vaikka olenkin reissannut maailmalla Kuubaa ja Japania myöden, en ole koskaan käynyt Englannissa.

Kun ihminen nai itsensä brittisukuun, ei ilmastonmuutoksen ehkäiseminen oikein ole pätevä syy jäädä pois sukutapaamisesta. Alunperin ajattelin, että reissu tehdään ilman muuta junalla ja laivalla, mutta koska ihmisellä on vain rajallinen määrä lomapäiviä, ei laivamatka tullut kyseeseen. Ärsyttävää.

Elä kuin opetat ei siis toteudu, mutta onneksi pääsemme kesäkuussa edes Berliiniin laiva- ja junakyydillä (laiva- versus lentomatkan CO2-lukuja tulossa myöhemmin).

Englannin reissun Lontoo-osuudesta on pakko kertoa sen verran, että majoittuminen tapahtuu legendaarisessa The Pavilionissa. Jänskää!


Olen ajastanut teille blogauksia tulevan viikon ajalle, mutta kommenttejani joudutte siis odottelemaan ensi viikkoon. matkalta palattuani luvassa on muuten ihana lukijayllätys, nimittäin PUNAISTEN Slip in Super High SWEDISH HASBEENSIEN ARVONTA!!!
Ne ovat NIIIN hienot… Arvottava koko on 38 ja muutaman viikon omissani klompsineena voin sanoa, että ne ovat erittäin mukavat jalassa. Rappusissa ei tosin voi juosta ihan samaan tapaan kuin lenkkareissa, mutta kävely tuntuu hyvältä ja puu on tosi miellyttävä materiaali jalassa. Arvonta tapahtuu ensi viikolla, joten olkaapas tarkkoina.

Adios!