Menu

Punahilkka goes Costo

Muistatteko blogaukseni lokakuulta? Olen pari kuukautta koikkelehtinut oma Costo päässäni ja tykkään bad-hair-day – hatustani ihan hirveästi!

Äitini totesi hattuni nähdessään: ”Näytät ihan pietarilaiselta katupojalta”. En tiedä oikein mitä lausahduksesta pitäisi ajatella, mutta itse olen sitä mieltä, että hattuni on ihan mahtava. Costo on hyvä esimerkki ekologisesta brändistä, joka valloittaa markkinoita design edellä. Kaikki Coston tuotteet on tehty kierrätysmateriaaleista (esim. sohvatehtaiden ylijäämäpaloista), mutta sitä ei huudeta mainoslauseissa (mainoksia ei ole!), hatut saavat puhua puolestaan.

Lisää hattuja ja asusteita löytyy Coston havainnollisesta nettikaupasta, jonka tuotekuvat ovat ihanan selkeitä. Hauska yksityiskohta hatuissa muuten on, että tupsut ovat kiinni nepparilla. Ne saa siis irti tai niiden väriä voi vaihdella. Hattujen lisäksi olen erityisen ihastunut Coston laukkuihin

Lisää Costoa pian!