Menu

Narun jatkeena

Olen thairuokaan kilahtamisen jälkeen lisännyt chilin käyttöäni roimasti. Chili toimii kaikkialla salaatista suklaaseen! Ostin läjän punaisia chilejä ja päätin kuivata ne, koska olen huomannut, että ne menevät aika helposti homeeseen, ainakin jos jääkaapissa säilyttää. Niinpä ne ovat roikkuneet pari viikkoa narun jatkeena ja nyt ne voikin kätevästi purkittaa.

Kuivattua chiliä on helppo käyttää ruoanlaitossa: se tarvitsee vaan painella sormien välissä hienoksi. Mutta muista: ÄLÄ HIERO SILMIÄ CHILISORMIN!! Ja ole varovainen vielä pari tuntia mausteen käsittelyn jälkeenkin, sillä ainakin itselläni chilin teho pysyy näpeissä tuntikausia, vaikka pesisin kuinka.

Psst.. Aihetta sivuten: lupaan kertoa teille enemmän thaihierontapaikasta jossa kävin, kunhan olen visiteerannut Samboonin luona vielä pari kertaa. Kolmen kerran jälkeen saatte reittauksen 🙂