Menu

Luomumeikkejä Ekolossa

Sertifioidun luonnonkosmetiikan tarjonta on juuri parantunut Hakaniemen torin kupeessa. Hehkuttamiani Couleur Caramelin LUOMUmeikkejä saa nyt myös Ekolosta!

”Coleur Caramel on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, humaani, kokonaisekologinen ja luonnollinen ihoa hoitava meikkisarja. Sarjan aktiivisina hoitavina ja meikkaavina aineina toimivat luonnosta saatavat kasviraaka-aineet sekä luonnon mineraalit. Caramel on lisäksi ammattilaissarja: siinä on vahvat väripigmentit eli se on todella riittoisa, mutta kuitenkin helppo levittää. Pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista ja ne ovat uudelleen kierrätettäviä, lisäksi sarjasta löytyy täyttöpakkauksia sekä uudelleen täytettäviä meikkirasioita”.

Mutta tämänhän te kempparityypit jo tiesittekin, CC on mahtava sarja. Olen ollut tosi tyytyväinen sarjan huulipuniin, ripsiväriä pitäisi testata ehdottomasti!