Menu

Kovaa kamaa

Tässä vihdoin kuvia Hasbeenseistä! Antaa kuvien puhua puolestaan. Voit lukea aikaisemman postaukseni näistä kestävistä, tyylikkäistä ja ekologisista kengistä täältä.


Kokeiltuani eri malleja päädyin siihen, että remmimallit eivät niinkään ole oma juttuni, vaan nämä korolliset Slip on Super High-versiot! Tilasin vasemmanpuolimmaisen, ruskean mallin ja saan sen ensi viikolla. Ja koska kilahdin kenkiin oikein kunnolla, tilasin saman parin myös punaisena. Aion käyttää niitä kuten alapuolen kuvassa: yhden värin kutakin yhtäaikaa.


En saa tarpeekseni puun, nahan ja niitin symbioosista. Ne on luotu yhteen jossain ekokenkien taivaassa. Hasbeensit näyttävät kivalta myös valkoisiina, vaikken itse osaisi valkoisissa kengissä ollakaan. Tässä todiste sinisen, mustan ja valkoisen liitosta. Toimii! Tehostaa muuten rusketusta hyvin…


Ja mistä niitä Hasbeensejä saa? Kohta pian avattavasta, eettistä designia myyvästä nettikaupasta nimeltä Unkai!