Menu

Kilpailu!

Lupailin teille jotain kivaa kiitoksena kävijäennätyksen rikkomisesta, joten tässää tulee. Hemming & Willström tekee überihania lompakoita C-kasettinauhoista!

Greta Muurin ja Isla Myllyksen ideana on luoda persoonallisia tuotteita, joita suunnitellaan vaihtuvien teemojen mukaan, keskittyen aina yhteen materiaaliin ja aiheeseen kerrallaan. C-kasetit on siis ensimmäinen teema.

Koska Greta ja Isla ovat erireiluja, arvotaan kaikkien tähän blogaukseen vastanneiden kesken Hemming & Willström – lompakko, jonka voittaja saa itse valita tästä mallistosta. Ei pöllömpää!
Kilpailukysymys kuuluu: mitä materiaalia/materiaaleja suosittelisit Islan ja Gretan käyttävän seuraavassa mallistossaan?
Laita oma ehdotuksesi blogaukseni perään, niin olet mukana arvonnassa! Arvonta jatkuu aina pääsiäispyhien yli eli dedis on tiistaina 14.4 klo 12:00. Ideoikaa villisti!! Melkein mitä tahansa voi kierrättää!
Mitä muuten luulet, että sille kasetille tehdään sen jälkeen, kun nauha on virkattu lompakoksi? No sehän taipuu tietty rannekeeksi! Mutta näitä et voi tilata Hemming&Willströmiltä. Sen sijaan voit tehdä tällaisen rannekeen itse. Ohjeet löydät täältä.

Ja nyt vahat C-kasetit kaapista lattialle ja korutehdas pystyyn. Ai hitto, mihinköhän laitoin sen Jason Donovanin ja Kylie Minoguen duettokassun… Joskus 80-luvulla?