Menu

Kesäkauden avaus

Valmistaudun paraikaa kesäkauden avaamiseen, vaikkei aurinko ulkona paistakaan. Luvassa on piknik kesäsiirtolapuutarhamökissäni ja mukaan lähtevät ainakin uunibataatit ja wasabilohi.
Onneksi viikonlopuksi on luvattu aurinkoa ja edessä on 4 lomapäivää!

Lomasta puheenollen: Kemikaalicocktail muuttaa kesäksi Berliiniin. Luvassa on siis lukuisia ekohippi-luomuruoka-katumuoti-design-uutisia parin kuukauden ajan ”Euroopan Nykistä”. Arvatkaa pysynkö nahoissani?


Kun muuttaa useaksi kuukaudeksi ulkomaille, on mukaan otettava aikamoinen satsi tarpeistoa. Voitin yllätyksekseni hiljattain Miltton Showroomilla järjestetyssä arvonnassa DalaLeo-laukun, joka ainakin lähtee mukaan Bershkaan. Täydellinen ja ekologinen pieni baarilaukku, joka nyt odottaa niitä täydellisiä, boheemeja berliiniläisbileitä jossain hylätyssä varastohallissa…

Hyviä pyhiä, muistakaa osallistua arvontaan!!!