Menu

Erilainen huippumalli haussa

Malliohjelmia tuotetaan ennätystahtiin, enkä ihmettele: osallistujat saadaan tekemään ohjelmaa ilmaiseksi, eikä muotiohjelmien tarvitse etsiä sponsoreita kiven alta. Lisäksi sama formaatti koukuttaa katsojia yllättävän monta tuotantokautta. Kuinkakohan monta Huippumallia Tyra jo jo on vetänyt? En tiedä mikä, mutta joku ”Huippiksessa” vaan jaksaa kiinnostaa, itsekin seuraan malliohjelmia melkein joka viikko…

Juuri kun ajattelin, että kaikki malliohjelmaformaatit on jo nähty, hyppäsi silmilleni mainos BBCn formaatista Britain´s Missing Top Model. Erilainen huippumalli haussa tulee YLEn Ykköseltä sunnuntaisin klo 18:20. Jos missasit ekan osan, tsekkaa ohjelma Areenasta. Ihanaa vaihtelua ja todella laadukkaasti toteutettu – ainakin eka jakso lupasi hyvää!

Kuvan stylistille antaisin tosin sapiskaa: ihan kamala stailaus! Halvan näköistä. Onneksi itse ohjelma vaikutti laadukkaalta.

Todettakoon vielä, että kehitysvammaisen siskona tiedän minkälaista hyssyttelyä aiheen ympärisllä usein tapaa. Sanaa ”vammainen” kammotaan helposti eivätkä ihmiset oikein tiedä miten vammoista tulisi puhua. Usein ollaankin sitten puhumatta, mutta onneksi ei tässä ohjelmassa!!

Suosittelenkin kaikkia katsomaan ”Vammahuippista”, hiton hyvää ja avartavaa teeveetä!